INICI L'ENTITAT ARXIU CONTACTAR LOCALITZACIÓ ENLLAÇOS    
L'entitat
QUÈ ÉS ACTER?

L'estiu de 2002 un grup d'aficionats a l'astronomia i la meteorologia es reunien per organitzar-se en una associació sense ànim de lucre amb l'objectiu de divulgar aquestes ciències. Així va néixer ACTER, els Amics de les Ciències de la Terra i de l'Espai. Les primeres activitats van ser una caminada nocturna amb observació astronòmica, l'Astrocaminada i una exposició d'aparells meteorològics.

De seguida va sorgir una nova inquietud en el si de l'entitat, l'excursionisme, que encaixava a la perfecció amb la descoberta, el respecte i el gaudi del medi natural. Es va crear la secció esportiva d'excursionisme inscrita a la FEEC (Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya) i des del 2007 tramitem llicències de muntanya.

Al llarg d'aquests anys han estat moltes les observacions públiques amb telescopi, les conferències, projeccions d'alpinistes i viatgers, cursos de meteorologia, concursos de fotografia, xerrades de ciència, visites a museus, sessions de cinema a la fresca, rutes guiades per naturalistes, caminades, excursions, sortides d'esquí de fons, travesses pirinenques, pràctiques d'espeleologia, curses d'orientació i un llarg etcètera.

VOLS SER SOCI?

Us volem animar a fer-vos socis. Ens preguntareu que quin motiu hi pot haver per fer-se soci d'ACTER? doncs, els que ja ens coneixeu una mica, sabreu que tenim moltes ganes de compartir; d'organitzar actes amens i didàctics i sobretot, de disfrutar aprenent una mica més del nostre entorn.

D'una banda, fer-se soci d'una entitat és donar-hi un suport tangible, col·laborar en diferents aspectes, començant pel tema econòmic i continuant fins allà on vulgui arribar cadascú. I evidentment hi ha d'haver avantatges. Per una banda aquells actes que organitzi ACTER han de tenir unes condicions clarament favorables pels socis.

Per altra banda des d'ACTER ja disposem de dades i informació rigurosa i completa sobre meteorologia, astronomia, excursionisme... Són dades que posem a disposició de tots els socis i que volem trametre puntualment als mateixos. També tenim instumental i llibres. Tot això és a disposició d'aquells socis, que prenguin el compromís d'un tracte correcte del mateix. Un altre motiu per fer-se soci és senzillament el fet de saber que com més colla siguem, més possibilitats tindrem per fer més coses; disposarem de més informació per compartir (la que vosaltres aportareu). En fi... que com més siguem, mes bé ho passarem.

Ens pots enviar les dades per fer-te soci amb el següent formulari:
  •  
  • Should be Empty:

* Camps obligatoris.

(1) Domiciliació bancària. Quota anual de 15 €. Per menors de 18 anys 8€.

(2) Trobareu tota la informació referent a les llicències a la web www.feec.cat

CLÁUSULA DE CONSENTIMIENT. D'acord amb l'article 5 de la Llei 15/1999, els informem que les dades d'aquest formulari formaran part del Registre d'Entrada de l'associació ACTER. Tenen la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancelació i oposició a les dades personals dirigint-se per escrit a ACTER, Av. Tecla Sala, 37 - 08510 Roda de Ter.

ACTER | Amics de les Ciències de la Terra i de l'Espai | Av. Tecla Sala, 37 | Roda de Ter